Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çirkin yüzlü adam görmek

Rüyada çirkin yüzlü adam görmek

Rüyada çirkin yüzlü adam görmek sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına alamet eder.

Rüyada çirkin yüzlü adam gördüyseniz:

  • Ani hareketlerden kaçınmalısınız.

Rüyada çirkin yüzlü adam görmek çevredeki insanlardan da destek alınacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine delalet eder.

Rüyada çirkin yaşlı adam görmek kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına işarettir.

Rüyada yaşlı çirkin adam görmek ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına delalet eder.

Rüyada çirkin adamlar görmek tatsız günlerin geride bırakılacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına yorulur.

Rüyada çirkin adamla evlenmek rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çirkin adamdan kaçmak sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çirkin bir adam görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine inanılır.

Rüyada sevgilinin yüzünü çirkin görmek eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments