Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir insanın yüzünü çirkin görmek

Rüyada bir insanın yüzünü çirkin görmek

Rüyada bir insanın yüzünü çirkin görmek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, mutluluk gözyaşı dökeceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, zarar edeceğine, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına delalettir.

Rüyada bir insanın yüzünü çirkin gördüyseniz:

  • Acele hareket etmek, sorunlara neden olabilir.

Rüyada çirkin yüzlü insanlar görmek kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çirkin insan yüzü görmek ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine delalettir.

Rüyada bir insanın yüzünü çirkin görmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, yarardan çok zarar getireceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada çirkin erkek yüzü görmek hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada çirkin yüzlü adam görmek üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, insanları kandıracağına yorulur.

Rüyada yüzünün çirkinleştiğini görmek iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada yüzü çirkin görmek işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çirkin yüzlü kadın görmek yeni ve isabetli adımlar atılacağına, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments