Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının yüzünün çirkinleştiğini görmek

Rüyada başkasının yüzünün çirkinleştiğini görmek

Rüyada başkasının yüzünün çirkinleştiğini görmek kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, başarılarının kalıcı olacağına, zinde kalacağına, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, güzel gelişmeler yaşayacağına, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada başkasının yüzünün çirkinleştiğini gördüyseniz:

  • Anlayamadığınız durumları netleştirmek veya anlamakta zorluk çektiğiniz kişileri daha iyi anlayabilmek için diğerlerinden tavsiye almak veya fikir danışmak isteyebilirsiniz.

Rüyada çirkin yüzlü adam görmek daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına delalet eder.

Rüyada çirkin erkek yüzü görmek geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilinin yüzünü çirkin görmek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Rüyada başkasının yüzünü çirkin görmek kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine yorulur.

Rüyada çirkin insan yüzü görmek yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, onu yalnız bırakmayacağına, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına alamet eder.

Rüyada birinin yüzünün çirkinleştiğini görmek dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzünün çirkinleştiğini görmek yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına inanılır.

Rüyada çirkin yüzlü insanlar görmek düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments