Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünün çirkin görmek

Rüyada yüzünün çirkin görmek

Rüyada yüzünün çirkin görmek çevresinin genişleyeceğine, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, kazancının sürekli artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, herkesin rahat edeceğine, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine alamet eder.

Rüyada yüzünün çirkin gördüyseniz:

  • Planlarınızı tartışmaya açmanız, kimlerin bir parçası olmak istediğini, kimlerinse olmayacağını anlamanızı sağlayabilir.

Rüyada aynada yüzünü çirkin görmek işlerin düze çıkarılacağına, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin yüzünü çirkin görmek bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına işaret eder.

Rüyada bir insanın yüzünü çirkin görmek yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, kırılacağına, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada çirkin insan yüzü görmek çok hayırlı işlere girileceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine işaret eder.

Rüyada başkasının yüzünü çirkin görmek aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine yorulur.

Rüyada birinin yüzünün çirkinleştiğini görmek yeni bir haneye sahip olunacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, birçok iş kapısının açılacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının yüzünün çirkinleştiğini görmek uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine delalettir.

Rüyada çirkin yüzlü adam görmek yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments