Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzü çirkin görmek

Rüyada yüzü çirkin görmek

Rüyada yüzü çirkin görmek birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada yüzü çirkin gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya açık olmanız durumunda, ufukta aşk ya da sevgi temalı ilişkiler var.

Rüyada yüzünün çirkinleştiğini görmek ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin yüzünü çirkin görmek daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada bir insanın yüzünü çirkin görmek devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, kazancının eksilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çirkin yüzlü kadın görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına alamet eder.

Rüyada aynada yüzünü çirkin görmek güzel günlerle tanışılacağına, can bulacağına, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin yüzünü çirkin görmek yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına delalet eder.

Rüyada çirkin insan yüzü görmek ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada yüzünün çirkin görmek kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments