Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çirkin insan yüzü görmek

Rüyada çirkin insan yüzü görmek

Rüyada çirkin insan yüzü görmek rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, moral bulacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine rivayet eder.

Rüyada çirkin insan yüzü gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi değerlendirmenin diğer yollarına konsantre olarak daha fazla kazanç sağlayabilirsiniz.

Rüyada çirkin yüzlü insanlar görmek kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir insanın yüzünü çirkin görmek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, maddi açıdan zarar edileceğine işaret eder.

Rüyada çirkin insan yüzü görmek mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına inanılır.

Rüyada birinin yüzünün çirkinleştiğini görmek aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının yüzünü çirkin görmek çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, tövbelerinin kabul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzü çirkin görmek sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çirkin yüzlü adam görmek büyük başarılar kazanacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine işaret eder.

Rüyada sevgilinin yüzünü çirkin görmek hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, adının ve şanının yürüyeceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments