Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çirkin yüzlü insanlar görmek

Rüyada çirkin yüzlü insanlar görmek

Rüyada çirkin yüzlü insanlar görmek kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, yapılan işlerin fazla kar getireceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına tabir olunur.

Rüyada çirkin yüzlü insanlar gördüyseniz:

  • Mükemmel fikirlerinizi uygulamaya koymalısınız, neler başarabileceğinizi görünce şaşırabilirsiniz.

Rüyada bir insanın yüzünü çirkin görmek sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada çirkin yüzlü insanlar görmek fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çirkin insan yüzü görmek kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünün çirkin görmek rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, harcama gücünün artacağına, zevki sefa içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının yüzünün çirkinleştiğini görmek hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada yüzünün çirkinleştiğini görmek sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzü çirkin görmek sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada birinin yüzünü çirkin görmek kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments