Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yüzünü çirkin görmek

Rüyada birinin yüzünü çirkin görmek

Rüyada birinin yüzünü çirkin görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, çok rahat bir döneme gireceğine, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, sorunların ve dertlerin biteceğine, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünü çirkin gördüyseniz:

  • Stresli durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada başkasının yüzünü çirkin görmek geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine tabir olunur.

Rüyada çirkin erkek yüzü görmek hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine delalet eder.

Rüyada çirkin yüzlü adam görmek insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada sevgilinin yüzünü çirkin görmek çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, içinden çıkılamaz bir hal alacağına inanılır.

Rüyada yüzü çirkin görmek mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına inanılır.

Rüyada başkasının yüzünün çirkinleştiğini görmek ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada aynada yüzünü çirkin görmek sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine işaret eder.

Rüyada çirkin insan yüzü görmek yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, hoşgörülü biri olunacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments