Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünün çirkinleştiğini görmek

Rüyada yüzünün çirkinleştiğini görmek

Rüyada yüzünün çirkinleştiğini görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, verimli olacak işler yapacağına delalet eder.

Rüyada yüzünün çirkinleştiğini gördüyseniz:

  • Planlarınızı değiştirebilir veya daha önce ziyaret etmediğiniz yerleri ziyaret edebilirsiniz.

Rüyada çirkin yüzlü insanlar görmek açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzü çirkin görmek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada birinin yüzünü çirkin görmek üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Rüyada aynada yüzünü çirkin görmek Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünün çirkinleştiğini görmek şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, dinde tartışmaya, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada bir insanın yüzünü çirkin görmek hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının yüzünü çirkin görmek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine rivayet eder.

Rüyada birinin yüzünün çirkinleştiğini görmek sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, kader çarkının kişiden yana döneceğine, işlerini düzene sokacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments