Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çirkin ve yaşlı kadın görmek

Rüyada çirkin ve yaşlı kadın görmek

Rüyada çirkin ve yaşlı kadın görmek hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, para ve zaman ayıracağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kazançlı işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada çirkin ve yaşlı kadın gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yaşlı ve çirkin kadın görmek güllük gülistanlık olacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına delalettir.

Rüyada yaşlı çirkin kadın görmek kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, ticaretin büyüyeceğine, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada çirkin ve yaşlı kadın görmek mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada çirkin yaşlı kadın görmek yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına işaret eder.

Rüyada yaşlı çirkin adam görmek kendini tutamayıp şeytana uyacağına, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine tabir olunur.

Rüyada çirkin yaşlı adam görmek problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, işinde de büyük başarılara imza atacağına işaret eder.

Rüyada kadını çirkin görmek bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, yalnız kalmak isteyeceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kadını çirkin görmek maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments