Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suratsız kadın görmek

Rüyada suratsız kadın görmek

Rüyada suratsız kadın görmek ekonomik olarak zayıflayacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, ferahlayacağına, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına işaret eder.

Rüyada suratsız kadın gördüyseniz:

  • Eski şartların devam etmesi sizin için daha elverişlidir.

Rüyada çirkin suratlı kadın görmek girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, kısmetinin de açılacağına tabir olunur.

Rüyada suratsız kadın görmek şifaya ve çarelere kavuşacağına, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine işarettir.

Rüyada mor surat görmek rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine yorulur.

Rüyada suratında sivilce görmek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, adından konuşulur olacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına yorulur.

Rüyada sevgiliyi asık suratlı görmek kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, dinamik olacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada suratı sivilceli görmek güvensizlik duymaya, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada suratı kara görmek sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, insan sevindireceğine, dua alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük surat görmek parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, kötü günlerini arkasında bırakacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments