Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı çirkin kadın görmek

Rüyada yaşlı çirkin kadın görmek

Rüyada yaşlı çirkin kadın görmek kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, elin bollaşacağına, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı çirkin kadın gördüyseniz:

  • Aynı şekilde kendinizde başkalarının değil, kendi istekleriniz doğrultusunda seçimler yapmalı veya kararlar almalısınız.

Rüyada yaşlı çirkin kadın görmek eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına inanılır.

Rüyada çirkin yaşlı kadın görmek küslerin barışacağına, zor zamanların biteceğine, çocuklar gibi şen olacağına alamet eder.

Rüyada çirkin ve yaşlı kadın görmek onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, yıkılacağına, üzüleceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı ve çirkin kadın görmek sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yaşlı çirkin adam görmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, bahtının ve geleceğinin açık olacağına, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına inanılır.

Rüyada çirkin yaşlı adam görmek sorunların artacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada güzel kadını çirkin görmek sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, ailesini hem gururlandıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kadını çirkin görmek işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, zevki sefa içinde olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments