Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çirkin kadınla evlenmek

Rüyada çirkin kadınla evlenmek

Rüyada çirkin kadınla evlenmek kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, hileye, fesada bulaşacağına, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine yorulur.

Rüyada çirkin kadınla evlenmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

Rüyada çirkin bir kadınla evlenmek zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, neşeli bir hayat süreceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çirkin kadınla evlenmek kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine işarettir.

Rüyada çirkin adamla evlenmek belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada çirkin kızla evlenmek çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, başarı için yılmadan çalışılacağına delalettir.

Rüyada çirkin biriyle evlendiğini görmek gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada çirkin biriyle evlenmek zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada çirkin yaşlı kadın görmek lüksünün artacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, bol kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kadını çirkin görmek arzularınızın gerçekleşeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments