Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çirkin yaşlı kadın görmek

Rüyada çirkin yaşlı kadın görmek

Rüyada çirkin yaşlı kadın görmek tüm dileklerinin gerçek olacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, keyiflerinin yerinde olacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, adeta sinirden küplere bineceğine inanılır.

Rüyada çirkin yaşlı kadın gördüyseniz:

  • Eğitiminizi, belli ekspertiz konularını veya yeteneklerinizi ilgilenirden bilgiler toplayabilirsiniz.

Rüyada yaşlı ve çirkin kadın görmek rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı çirkin kadın görmek bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, kara kara düşünür olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çirkin yaşlı kadın görmek maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına delalet eder.

Rüyada çirkin ve yaşlı kadın görmek başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çirkin yaşlı adam görmek hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada yaşlı çirkin adam görmek kişinin günahlarına tövbe etmesi, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çirkin kadınla evlenmek sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada çirkin yüzlü kadın görmek bir anda atılıma geçeceğine, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments