Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel kadını çirkin görmek

Rüyada güzel kadını çirkin görmek

Rüyada güzel kadını çirkin görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, makamının sarsılmayacağına, başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, küs arkadaşların barışacağına, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, aile hayatında huzuru yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada güzel kadını çirkin gördüyseniz:

  • İyi bir arkadaşınızla, aile üyelerinizden bazılarıyla veya partnerinizle aranızda güven ya da anlayış sorunlarına bağlı problemler oluşabilir.

Rüyada güzel kadını çirkin görmek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada güzel bir kadını çirkin görmek karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına inanılır.

Rüyada çirkin bir kadını güzel görmek her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, bazı ürünlerin piyasada azalacağına, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına yorulur.

Rüyada çirkin birinin güzelleştiğini görmek çok para kazanacağına, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada çirkin birini güzel görmek büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, aradığı kişiyi bulacağına delalettir.

Rüyada güzel bir kızı çirkin görmek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, ticaretin önünün açılacağına, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada güzel birinin çirkinleştiğini görmek mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına delalet eder.

Rüyada güzeli çirkin görmek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments