Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yüzünün çirkinleştiğini görmek

Rüyada birinin yüzünün çirkinleştiğini görmek

Rüyada birinin yüzünün çirkinleştiğini görmek yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, insanlardan uzaklaşacağına, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, çok iyi paralar kazanılacağına, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine işarettir.

Rüyada birinin yüzünün çirkinleştiğini gördüyseniz:

  • Bazı olaylar netleşmeye, şekillenmeye veya somut hal almaya başlıyor.

Rüyada aynada yüzünü çirkin görmek iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilinin yüzünü çirkin görmek işlerinin ters gideceğine, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına delalettir.

Rüyada yüzünün çirkin görmek birikim yapma imkânı elde edeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir insanın yüzünü çirkin görmek yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına yorulur.

Rüyada birinin yüzünün çirkinleştiğini görmek ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına, aynı zamanda da korunup kollanacağına delalet eder.

Rüyada başkasının yüzünün çirkinleştiğini görmek ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, anne duasının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çirkin yüzlü kadın görmek maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünün çirkinleştiğini görmek gelirinin artacağına, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments