Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının yüzünü çirkin görmek

Rüyada başkasının yüzünü çirkin görmek

Rüyada başkasının yüzünü çirkin görmek eğer şifaysa da şifasını bulacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, yüksek moralli olacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının yüzünü çirkin gördüyseniz:

  • Bazı plan ya da projelerin iptali sizi rahatlatabilir.

Rüyada çirkin yüzlü adam görmek sevdiği kişilere yardımcı olacağına, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada çirkin insan yüzü görmek çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına delalet eder.

Rüyada çirkin erkek yüzü görmek ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına yorulur.

Rüyada yüzünün çirkinleştiğini görmek mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada çirkin yüzlü insanlar görmek sıkıntı ile geçimini sağlamaya, başına türlü belalar geleceğine, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine işaret eder.

Rüyada bir insanın yüzünü çirkin görmek taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine alamet eder.

Rüyada çirkin yüzlü kadın görmek iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünün çirkin görmek çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments