Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çirkin gelin olmak

Rüyada çirkin gelin olmak

Rüyada çirkin gelin olmak tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, şansını kendi eliyle engelleyeceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada çirkin gelin olmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda farkındalığınız artıyor.

Rüyada çirkin gelin olduğunu görmek üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, kazancın az da olsa yitirileceğine, geçim sıkıntısı çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çirkin gelin olmak çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelini çirkin görmek endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına işarettir.

Rüyada çirkin gelin damat görmek atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, işlerinde yeni bir sayfa açacağına işarettir.

Rüyada çirkin gelin görmek kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada burnunu çirkin görmek iş güç sahibi olacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği insanı çirkin görmek kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada güzel birinin çirkinleştiğini görmek çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, çıkmaza düşeceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments