Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çirkin gelin damat görmek

Rüyada çirkin gelin damat görmek

Rüyada çirkin gelin damat görmek hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, böylece aynı hataları yapmayacağına, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına rivayet eder.

Rüyada çirkin gelin damat gördüyseniz:

  • O nedenle hiçkimsenin geçmişte olduğu gibi sizin ya da ilişkilerinizin sorunlarına ayırabilecek zamanı olmayabilir.

Rüyada çirkin gelin damat görmek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına delalet eder.

Rüyada çirkin damat görmek zor bir döneme gireceğine, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada çirkin gelin görmek şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada çirkin gelin olmak çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine işarettir.

Rüyada gelini çirkin görmek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına inanılır.

Rüyada çirkin gelin olduğunu görmek onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına delalet eder.

Rüyada birçok gelin ve damat görmek kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına işaret eder.

Rüyada gelin damat görmek rahata ereceğine, mutlu olacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments