Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çirkin gelin olduğunu görmek

Rüyada çirkin gelin olduğunu görmek

Rüyada çirkin gelin olduğunu görmek şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada çirkin gelin olduğunu gördüyseniz:

  • Diğerlerinin beklentilerini kendi ihtiyaçlarınızın önüde tutmamanız daha fazla şey başarmanızı sağlayabilir.

Rüyada çirkin gelin damat görmek çok hayırlı işlere girileceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine işarettir.

Rüyada çirkin gelin olmak atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına delalettir.

Rüyada gelini çirkin görmek yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çirkin gelin görmek şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, heyecan ve hareketlilik geleceğine işaret eder.

Rüyada çirkin gelin olduğunu görmek aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine inanılır.

Rüyada çirkin erkek çocuğu görmek üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına işarettir.

Rüyada çirkin yüzük görmek kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına inanılır.

Rüyada vücudunu çirkin görmek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, korkularının yok olacağına, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments