Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnunu çirkin görmek

Rüyada burnunu çirkin görmek

Rüyada burnunu çirkin görmek hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına işarettir.

Rüyada burnunu çirkin gördüyseniz:

  • Yarın işler iyiye gidebilir.

Rüyada burnunu çirkin görmek ağzının tadının bozulacağına, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, iş konusunda bir ortaklık kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeğini çirkin görmek sağlıklı bir ömür süreceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına alamet eder.

Rüyada çirkin ördek görmek ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına inanılır.

Rüyada burun çirkin görmek kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada çirkinleşmiş görmek sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada güzel birini çirkin görmek rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çirkin bir gelinlik giymek güzel bir hayata sahip olunacağına, beden sağlığının zarar göreceğine, çevresinin güzel insanlarla dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada çirkin yaratık görmek yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, geniş bir ev satın alacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments