Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği insanı çirkin görmek

Rüyada sevdiği insanı çirkin görmek

Rüyada sevdiği insanı çirkin görmek yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği insanı çirkin gördüyseniz:

  • Bir an önce uygulamaya geçirmenizde fayda var.

Rüyada sevdiğin insanı çirkin görmek çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine işaret eder.

Rüyada sevdiği insanı çirkin görmek maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada çirkin insanlar görmek hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, güzel günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada çirkin yüzlü insanlar görmek umutlarının söneceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, ilk etapta durumu kaldıramayacağına rivayet eder.

Rüyada çirkin insan yüzü görmek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, ömür boyu süreceğine tabir olunur.

Rüyada çirkin insan görmek haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir insanın yüzünü çirkin görmek makam ve kariyer sahibi olunacağına, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına işaret eder.

Rüyada bir insanı çirkin görmek telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, hayırlı bir yuva kurulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments