Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çirkin gelin görmek

Rüyada çirkin gelin görmek

Rüyada çirkin gelin görmek karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada çirkin gelin gördüyseniz:

  • Çok fazla acele ederseniz, projenin başarı şansını da zora sokarsınız.

Rüyada çirkin gelin olmak Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hem mal ve para kaybedeceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına delalettir.

Rüyada gelini çirkin görmek büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, bol bol hayır duası alınacağına inanılır.

Rüyada çirkin gelin görmek önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına inanılır.

Rüyada çirkin gelin olduğunu görmek kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, manevi olarak çok rahat edileceğine, eline geçen malları tutamayacağına tabir olunur.

Rüyada çirkin gelin damat görmek aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına yorulur.

Rüyada çirkin diş görmek adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çirkin ayakkabı giymek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, kazancının iki kat artacağına rivayet eder.

Rüyada çirkin yüzlü adam görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments