Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelini çirkin görmek

Rüyada gelini çirkin görmek

Rüyada gelini çirkin görmek işlerini boşvereceğine, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelini çirkin gördüyseniz:

  • Hiç istemediğiniz konularda bazı sözler vermeniz, bazı anlaşmalara varmanız veya belli bir yoldan gitmeniz beklenebilir.

Rüyada çirkin gelin olmak işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çirkin gelin olduğunu görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çirkin gelin damat görmek her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, kötü günlerin biteceğine, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına işaret eder.

Rüyada çirkin gelin görmek işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gelini çirkin görmek sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine inanılır.

Rüyada güzel birini çirkin görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, geçiminin zorlaşacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına yorulur.

Rüyada çirkin siyah köpek görmek endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş birini çirkin görmek önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments