Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel birinin çirkinleştiğini görmek

Rüyada güzel birinin çirkinleştiğini görmek

Rüyada güzel birinin çirkinleştiğini görmek kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, gidilecek yönün belirleneceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Rüyada güzel birinin çirkinleştiğini gördüyseniz:

  • Şikayet etmeyi veya umutsuzluğa kapılmamayı başarabilirseniz, yavaş yavaş önemini kaybetmeye başlayan ya da zayıflayan ilişkileri toparlama şansınız var.

Rüyada güzeli çirkin görmek şöhretli biri olunacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına delalettir.

Rüyada güzel birini çirkin görmek sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına inanılır.

Rüyada güzel bir kadını çirkin görmek yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına inanılır.

Rüyada güzel kadını çirkin görmek sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, kolaylıklara kavuşacağına, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada güzel bir kızı çirkin görmek ödemelerini yapamaz hale geleceğine, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, çok pişmanlık duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çirkin bir kadını güzel görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada güzel birinin çirkinleştiğini görmek platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada çirkin birini güzel görmek özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments