Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çirkin ev görmek

Rüyada çirkin ev görmek

Rüyada çirkin ev görmek yaptığı her işle adından söz ettireceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çirkin ev gördüyseniz:

  • Teşebbüsleriniz otorite konumundaki kimseler tarafından engellenebilir.

Rüyada çirkin ev görmek kötü haberlerin alınacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada büyük çirkin balık görmek sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada güzeli çirkin görmek toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına delalet eder.

Rüyada başka birinin çirkinleştiğini görmek buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Rüyada yakışıklı birini çirkin görmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, sevdiğini söyleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada burnunu çirkin görmek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada tanımadığın birini çirkin görmek rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada çirkin bir kadınla evlenmek huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, güç ve kudret sahibi olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments