Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın birini çirkin görmek

Rüyada tanımadığın birini çirkin görmek

Rüyada tanımadığın birini çirkin görmek kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine rivayet eder.

Rüyada tanımadığın birini çirkin gördüyseniz:

  • Başkalarının zamanına veya sorunlarına ya da konularına göre davranabilir veya program yapabilirsiniz.

Rüyada tanımadığın birini çirkin görmek yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, her işten alnının akıyla çıkmaya, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunu çirkin görmek yolunun hep açık olacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünün çirkin görmek işlerinin kısa zamanda açılacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada çirkin yazı yazmak sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine yorulur.

Rüyada yakışıklı birini çirkin görmek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada çirkin bebek emzirmek sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yaşama sevincine kavuşacağına inanılır.

Rüyada güzel bir kızı çirkin görmek hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, borçlarının kendisini çok aşacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelini çirkin görmek borçların kısa süre içinde ödeneceğine, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments