Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin çirkinleştiğini görmek

Rüyada başka birinin çirkinleştiğini görmek

Rüyada başka birinin çirkinleştiğini görmek büyük başarılara işlere imza atılacağına, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına yorulur.

Rüyada başka birinin çirkinleştiğini gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan ufak ya da büyük hiçbir fırsatı kaçırmamanızda fayda var.

Rüyada başka birinin çirkinleştiğini görmek anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına yorulur.

Rüyada çirkin birinin güzelleştiğini görmek düşmanından uzak olacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına yorulur.

Rüyada çirkin elbise görmek dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına alamet eder.

Rüyada kadını çirkin görmek bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı işaret etmektedir.

Rüyada birini çok çirkin görmek çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çirkin bir erkek bebek görmek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine inanılır.

Rüyada tanımadığın birini çirkin görmek çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine yorulur.

Rüyada sevdiği insanı çirkin görmek çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments