Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakışıklı birini çirkin görmek

Rüyada yakışıklı birini çirkin görmek

Rüyada yakışıklı birini çirkin görmek çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yakışıklı birini çirkin gördüyseniz:

  • Siz mantıklı açıklamalar getirmeye çalışırken olaylar kendiliğinden iyice ateşlenebilir.

Rüyada yakışıklı birini çirkin görmek başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada yakışıklı görmek bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, güzel ve mutlu günler görüleceğine inanılır.

Rüyada çok yakışıklı erkek görmek büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, iyi zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yakışıklı bir erkekle evlenmek maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, bunun da geleceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada yakışıklı bir erkekle öpüşmek yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yakışıklı erkeğe aşık olmak maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, sağlıklı bir ömür süreceğine yorulur.

Rüyada sevgiliyi yakışıklı görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine delalettir.

Rüyada yakışıklı doktor görmek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bazı kaynakların tükeneceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments