Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük çirkin balık görmek

Rüyada büyük çirkin balık görmek

Rüyada büyük çirkin balık görmek sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine inanılır.

Rüyada büyük çirkin balık gördüyseniz:

  • Yaratıcılık isteyen, artistik ya da estetik konulara zaman ayırmalısınız.

Rüyada büyük çirkin balık görmek sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada büyük ve renkli balık görmek haramdan ve zinadan uzak duracağına, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada yüzen büyük balık görmek bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, refaha erileceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına işaret eder.

Rüyada çok büyük balıklar görmek maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada eliyle büyük balık yakalamak sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, helal ekmek yiyeceğine delalet eder.

Rüyada büyük turuncu balık görmek herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük balıktan korkmak hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına tabir olunur.

Rüyada büyük balıktan kaçmak kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, işinde terfi alacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments