Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzeli çirkin görmek

Rüyada güzeli çirkin görmek

Rüyada güzeli çirkin görmek hedeflerine kavuşacağına, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada güzeli çirkin gördüyseniz:

  • Diğerlerini değiştirmeye çalışmak yerine kendinizi değiştirmeye veya kişisel gelişim çalışmalarına eğilmeniz daha yararlı sonuçlar almanızı sağlayabilir.

Rüyada çirkin bir kadını güzel görmek yüzlerin asılacağına, müjdeli haberle geleceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada güzel kadını çirkin görmek hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güzel bir kadını çirkin görmek yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına yorulur.

Rüyada güzel birinin çirkinleştiğini görmek elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çirkin birini güzel görmek ticarete adım atacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada güzel birini çirkin görmek hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, şifa edineceğine, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine rivayet eder.

Rüyada çirkin birinin güzelleştiğini görmek daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada güzeli çirkin görmek işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments