Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çirkin erkek yüzü görmek

Rüyada çirkin erkek yüzü görmek

Rüyada çirkin erkek yüzü görmek büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, hileye ve fesada başvurmayacağına, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına inanılır.

Rüyada çirkin erkek yüzü gördüyseniz:

  • Maddi gerekçeli gerilimlerden ya da ilişkiler nedeniyle kaçırılan ufak nüansların neden olabileceği maddi zararlardan uzak durmakta fayda var.

Rüyada çirkin erkek yüzü görmek emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine yorulur.

Rüyada yüzü çirkin görmek bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, yeni işlere girişileceğine, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çirkin insan yüzü görmek o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada başkasının yüzünün çirkinleştiğini görmek yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, kazancının azalmayacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çirkin yüzlü kadın görmek dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının yüzünü çirkin görmek üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada aynada yüzünü çirkin görmek gönlünce bir hayata kavuşacağına, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, kötü günler için daima kenarda para tutacağına rivayet eder.

Rüyada çirkin yüzlü insanlar görmek uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments