Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aynada yüzünü çirkin görmek

Rüyada aynada yüzünü çirkin görmek

Rüyada aynada yüzünü çirkin görmek atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, sorunların sürekli artacağına yorulur.

Rüyada aynada yüzünü çirkin gördüyseniz:

  • Stresi azaltmak sizden faydalanmaya çalışan kişilerden uzaklaşmanıza da yardım edebilir.

Rüyada aynada yüzünü çirkin görmek yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Rüyada birinin yüzünü çirkin görmek deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, bilgilerle donanacağına yorulur.

Rüyada çirkin erkek yüzü görmek atılan adımların zarar getireceğine, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir insanın yüzünü çirkin görmek aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzü çirkin görmek bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine işarettir.

Rüyada çirkin yüzlü adam görmek sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, yeni işler alacağına işarettir.

Rüyada çirkin yüzlü insanlar görmek yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin yüzünü çirkin görmek ön plana çıkacağına, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments