Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çirkin birinin güzelleştiğini görmek

Rüyada çirkin birinin güzelleştiğini görmek

Rüyada çirkin birinin güzelleştiğini görmek başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine işarettir.

Rüyada çirkin birinin güzelleştiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sözlerine göre hareket etmek yerine bilgi toplamaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada güzeli çirkin görmek sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına delalet eder.

Rüyada güzel birinin çirkinleştiğini görmek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada çirkin bir kadını güzel görmek hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada güzel kadını çirkin görmek kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yanlış yatırımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada güzel bir kızı çirkin görmek onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, sorunlu bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada güzel bir kadını çirkin görmek hayatının yoluna girmeye başlayacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine delalettir.

Rüyada çirkin birini güzel görmek evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına işarettir.

Rüyada güzel birini çirkin görmek gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments