Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel birini çirkin görmek

Rüyada güzel birini çirkin görmek

Rüyada güzel birini çirkin görmek birlikte bazı işler yapılacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, sağlıklı bir kişi olmaya, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada güzel birini çirkin gördüyseniz:

  • Hiçbirşeye garanti gözüyle bakmamalısınız.

Rüyada çirkin bir kadını güzel görmek maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına işaret eder.

Rüyada çirkin birinin güzelleştiğini görmek kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine inanılır.

Rüyada güzeli çirkin görmek muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine inanılır.

Rüyada güzel birinin çirkinleştiğini görmek o işi canlandıracağına, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada güzel birini çirkin görmek iş hayatındaki başarılarının artacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada güzel bir kadını çirkin görmek her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine yorulur.

Rüyada güzel bir kızı çirkin görmek aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çirkin birini güzel görmek darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, verimi ve başarıyı yakalayacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments