Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çirkin birini güzel görmek

Rüyada çirkin birini güzel görmek

Rüyada çirkin birini güzel görmek atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çirkin birini güzel gördüyseniz:

  • Evrakları dikkatle incelemeden imza atmamalı veya kaybetmemelisiniz.

Rüyada çirkin bir kadını güzel görmek bunun için her gün şükredeceğine, para yatıracağına ve zarar edeceğine, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine işarettir.

Rüyada güzeli çirkin görmek imkanlarının genişleyeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına işarettir.

Rüyada güzel bir kızı çirkin görmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada güzel bir kadını çirkin görmek karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, karlı çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada çirkin birini güzel görmek uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, istemediği halde borçlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada güzel birini çirkin görmek ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, hacetinizin giderilmesine delalettir.

Rüyada güzel kadını çirkin görmek işlerin yakın zamanda bozulacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, üzüntülerin daha da artacağına işaret eder.

Rüyada güzel birinin çirkinleştiğini görmek helal olmayana göz dikmeyeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments