Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz suyla abdest almak

Rüyada temiz suyla abdest almak

Rüyada temiz suyla abdest almak sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, temize çıkacağına, mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına işarettir.

Rüyada temiz suyla abdest almak gördüyseniz:

  • Kafanızda çeşitli fikirleriniz, hayalleriniz veya beklentiler olabilir.

Rüyada temiz suyla abdest almak kredi çekileceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, ekonomik olarak darlığa düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada temiz suda abdest almak zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada suyla abdest almak günahkar olacağı işlere gireceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına işaret eder.

Rüyada abdest suyu görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada abdest suyu aramak çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine yorulur.

Rüyada kirli suyla abdest almak kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ılık suyla abdest almak korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada az suyla abdest almak sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments