Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abdest alana su dökmek

Rüyada abdest alana su dökmek

Rüyada abdest alana su dökmek kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, rahat nefes almaya başlayacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, sağlık problemleri içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada abdest alana su dökmek gördüyseniz:

  • Hayatınızı geliştirmenizi sağlayacak maddi bir kazanç söz konusu olabilir.

Rüyada abdest alana su dökmek fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, yeni bir iş kapısı bulunacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada abdest alan birine su dökmek büyük sıkıntılar yaşayacağına, para kazanmasına da vesile olacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine abdest suyu dökmek daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, huzurunun bozulacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada abdest suyu dökmek kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasına abdest suyu dökmek ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına işaret eder.

Rüyada teyemmüm abdesti alan birini görmek girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada abdest alan erkek görmek sağlık sorunlarının geçici olacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada açık alanda büyük abdest yapmak işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına, iç dünyasının zenginleşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments