Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük abdestinin üstüne bulaştığını görmek

Rüyada büyük abdestinin üstüne bulaştığını görmek

Rüyada büyük abdestinin üstüne bulaştığını görmek en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, dertlerinin günden güne artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük abdestinin üstüne bulaştığını gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız çevrenizde sizinle ilgillenen bir erkekten aldığınız bir teklif hakkında kararsızlığa düşebilirsiniz.

Rüyada büyük abdestinin üstüne bulaştığını görmek ticaret sektörüne atılacağına, rahat bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine inanılır.

Rüyada büyük abdestin eline bulaştığını görmek işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, işlerden hayır gelmeyeceğine, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına yorulur.

Rüyada büyük abdestini üstüne yapmak aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine işaret eder.

Rüyada üstüne büyük abdest yapmak dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine işaret eder.

Rüyada bokun üstüne bulaştığını görmek işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına alamet etmektedir.

Rüyada üstüne kan bulaştığını görmek o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, işlerinin yaver gideceğine, zorlukları atlatacağına delalet eder.

Rüyada abdest almak için su bulamamak parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada abdest alacak yer bulamamak tecrübe sahibi olacağına, kısmetinin ve şansının da açık olacağına, ümitsizliğe inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments