Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük abdestin eline bulaştığını görmek

Rüyada büyük abdestin eline bulaştığını görmek

Rüyada büyük abdestin eline bulaştığını görmek kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına yorulur.

Rüyada büyük abdestin eline bulaştığını gördüyseniz:

  • Uzaklarda bulunan bir dostunuzdan alacağınız bir haber sizi heyacanlandırabilir.

Rüyada büyük abdestin eline bulaştığını görmek hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine işarettir.

Rüyada büyük abdestinin üstüne bulaştığını görmek işlerinde büyük başarılar kazanacağına, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, itibar göreceğine tabir olunur.

Rüyada büyük abdesti eline almak bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, adını aklamayı başaracağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eline büyük abdest yapmak hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, helal rızık yiyeceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada büyük abdestini eline almak tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada abdest alacak yer bulamamak bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına inanılır.

Rüyada abdest almak için su bulamamak elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaka nın eline bulaştığını görmek rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, düzeninin sarsılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments