Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su bulamamak

Rüyada su bulamamak

Rüyada su bulamamak kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, gönlünün rahata ereceğine, lüksüne de lüks katacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, yepyeni biri haline geleceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına delalet eder.

Rüyada su bulamamak gördüyseniz:

  • Artan istek veya ihtiyaçları olan kişilere zaman ayırmanız gerekebilir.

Rüyada abdest almak için su bulamamak bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına, yeni işlerin geleceğine yorulur.

Rüyada su bulamamak zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada birinin evini bulamamak vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezar bulamamak rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına inanılır.

Rüyada okulu bulamamak ona kol kanat gereceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine yorulur.

Rüyada bebeğini bulamamak azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada camide ayakkabıyı bulamamak mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada park edilen arabayı bulamamak bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments