Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abdest alacak yer bulamamak

Rüyada abdest alacak yer bulamamak

Rüyada abdest alacak yer bulamamak hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada abdest alacak yer bulamamak gördüyseniz:

  • Maddi bir sıkıntı yaşamanız olasıdır.

Rüyada abdest alacak yer bulamamak yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına delalet etmektedir.

Rüyada abdest alacak yer aramak sevinç gözyaşları döküleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada abdest alacağını görmek çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, üzücü haberler alacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada alacağını aldığını görmek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine yorulur.

Rüyada hediye alacağını duymak dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, alacaklarını tahsil edeceğine işaret eder.

Rüyada para alacağını öğrenmek yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada alacağını tahsil edememek hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, sevdiği kişilerin mutlu olacağına, kazancın her geçen gün daha da artacağına delalettir.

Rüyada alacak ev görmek uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, maddi olanakların artacağına, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments