Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altına çişini yaptığını görmek

Rüyada altına çişini yaptığını görmek

Rüyada altına çişini yaptığını görmek çekilen çilelerin sona ereceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, karısının çok mutlu olacağına, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, talihinin artacağına inanılır.

Rüyada altına çişini yaptığını gördüyseniz:

  • Ortak işler, ekip çalışmaları, iş birlikleri veduygusal durumunuz ön planda olabilir.

Rüyada altına çiş kaçırmak herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine yorulur.

Rüyada altına çiş yapmak epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada altına çişini yaptığını görmek borçların kısa zamanda ödeneceğine, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına, kazancının da aynı oranda artacağına alamet etmektedir.

Rüyada altına çiş yapan birini görmek kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının altına çiş yaptığını görmek gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, çok güzel haberler ile dönüleceğine, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altına çiş yapmış bebek görmek gayretlerinin ödüllendirileceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada altına büyük çişini yapmak sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine yorulur.

Rüyada siyah çiş yapmak büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments