Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altına büyük çişini yapmak

Rüyada altına büyük çişini yapmak

Rüyada altına büyük çişini yapmak yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, her daim Allah yolunda olacağına, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, iyi günler yaşayacağına, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, elinin kolunun bağlanacağına, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altına büyük çişini yapmak gördüyseniz:

  • Yapacağınız tercihler daha fazla sorumluluk ya da görevin nedeni olabilir.

Rüyada altına büyük çişini yapmak gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, umduklarını bulamayacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük çiş yapmak yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına işarettir.

Rüyada altına çiş yapmak yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine delalet eder.

Rüyada büyük abdestini altına yapmak rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine işaret eder.

Rüyada altına büyük tuvalet yapmak yolunun hep açık olacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına delalet eder.

Rüyada altına büyük abdest yapmak çok üzüleceğine, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük tuvaletini altına yapmak hayırlı günler yaşayacağına, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük abdest altına yapmak zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments