Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altına çiş yapan birini görmek

Rüyada altına çiş yapan birini görmek

Rüyada altına çiş yapan birini görmek konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, rızkın genişlemesine tabir olunur.

Rüyada altına çiş yapan birini gördüyseniz:

  • Doğru seçimler yapmanız gereken zamanlar.

Rüyada altına büyük çişini yapmak çok büyük fırsatları kaçıracağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada altına çişini yaptığını görmek maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına inanılır.

Rüyada altına çiş yapmış bebek görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, hayatın temposunun yükseleceğine, sevinçli bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada altına çiş yapmak iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine delalettir.

Rüyada başkasının altına çiş yaptığını görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına inanılır.

Rüyada altına çiş yapan birini görmek sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada altına çiş kaçırmak yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada toprağa çiş yapmak kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments