Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah çiş yapmak

Rüyada siyah çiş yapmak

Rüyada siyah çiş yapmak ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah çiş yapmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilerle karşılıklı olarak birbirinizi kırabilirsiniz.

Rüyada siyah çiş yapmak insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına inanılır.

Rüyada siyah çiş yaptığını görmek maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, içine büyük bir huzurun dolacağına delalet eder.

Rüyada siyah çiş görmek büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, onlar sayesinde kalkınacağına rivayet eder.

Rüyada camiye çiş yapmak yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada yüksekten çiş yapmak herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, yolunda gideceğine delalettir.

Rüyada iş yerine çiş yapmak hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bardağa çiş yapmak sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, ekonomik olarak zayıflayacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada uzun süre çiş yapmak iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments