Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının altına çiş yaptığını görmek

Rüyada başkasının altına çiş yaptığını görmek

Rüyada başkasının altına çiş yaptığını görmek elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, ferahlayacağına, esenleyeceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının altına çiş yaptığını gördüyseniz:

  • Geri planda kalıp önerilere kulak vermelisiniz.

Rüyada başkasının altına çiş yaptığını görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altına çişini yaptığını görmek o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, bir işi rakiplerine kaptıracağına işaret eder.

Rüyada altına çiş kaçırmak yenileceğine, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine işarettir.

Rüyada altına büyük çişini yapmak sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, rakiplerin oyununa gelineceğine, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına rivayet eder.

Rüyada altına çiş yapmış bebek görmek problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada altına çiş yapan birini görmek huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, borcunu ödeyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına alamet eder.

Rüyada altına çiş yapmak yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, kazancın her geçen gün daha da artacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine inanılır.

Rüyada evin içine çiş yapmak parasal sıkıntılarının sona ereceğine, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments