Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altına çiş kaçırmak

Rüyada altına çiş kaçırmak

Rüyada altına çiş kaçırmak aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, kısmetinin de açılacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Rüyada altına çiş kaçırmak gördüyseniz:

  • Eviniz, aileniz, ticari ilişkiler veya sağlığınızla ilgili konularda belli bir adım atabilirsiniz.

Rüyada altına çiş kaçırmak anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çiş kaçırmak doyasıya hasret gidereceğine, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada altına çiş yapmak stresini atacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına delalet eder.

Rüyada başkasının altına çiş yaptığını görmek ortaklıklar varsa da bozulacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada altına çiş yapan birini görmek maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, hayatının belli bir rutine oturacağına işaret etmektedir.

Rüyada altına çişini yaptığını görmek sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına işarettir.

Rüyada altına çiş yapmış bebek görmek sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada altına büyük çişini yapmak umutsuz olacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments