Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprağa çiş yapmak

Rüyada toprağa çiş yapmak

Rüyada toprağa çiş yapmak kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, eline para geçeceğine, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına delalettir.

Rüyada toprağa çiş yapmak gördüyseniz:

  • Gerçekçi düşünmenizde fayda var.

Rüyada toprağa çiş yapmak sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına inanılır.

Rüyada iş yerine çiş yapmak maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, hayatın kolaylaşacağına, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına işarettir.

Rüyada altına büyük çişini yapmak kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir yere çiş yapmak zararını tamamen kapatacağına, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına işaret eder.

Rüyada lavaboya çiş yapmak aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, işini en iyi şekilde yapacağına işaret eder.

Rüyada tuvalete çiş yapmak sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada uzun uzun çiş yapmak maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada çok fazla çiş yapmak sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments