Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cine dokunmak

Rüyada cine dokunmak

Rüyada cine dokunmak ticaretin önünün açılacağına, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, sağlık içinde yaşanacağına, hayır getirecek bir yola girileceğine, hobilerine eğileceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada cine dokunmak gördüyseniz:

  • Kendinize olduğu kadar ona da hoşgörülü olun.

Rüyada cine dokunmak kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, ondan şifa göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada cinin dokunduğunu görmek zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yüzüne dokunmak hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına tabir olunur.

Rüyada suya dokunmak bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına rivayet eder.

Rüyada bacağına dokunmak çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, merdiven atlayacağına, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine işarettir.

Rüyada kendine dokunmak büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kadına dokunmak elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin göğsüne dokunmak ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments